Сток оптом новини стор.10

10 лют

Новий завіз Тсм Tchibo весна

У продаж надійшов мікс Тсм Тchibo весна по 11,5 євро за кг. Нові моделі. В наявності мішки по 25 кг і коробки по 30 кг. У кожному лоті 4-5 курток, шкіряні вироби (куртка, пальто або піджак), дитячий лижний костюм, кофти, футболки, джинси, спортивні штани, сукні, а також аксесуари (колготки, нижня білизна, домашній текстиль). Оптовикам знижки.

22 жов

Сток онлайн Україна

Мода – це завжди спосіб, створення образу. Одяг, який носить людина, і аксесуари добре можуть підкреслити індивідуальність, також вони допомагають зробити людину упевненою в собі і енергійним. Одяг не може бути лише красивою, вона має свої призначення. Як казала знатна Коко Шанель «мода може приходити і йти, а стиль залишається вічним». Так от, якщо ви втомилися від постійних сірих буднів і хочете внести у своє життя яскраві фарби і виглядати просто карколомно, то тоді раді вас вітати на нашому сайті. У нас можна придбати різну одяг від світових виробників моди за доступними оптовими цінами.

Зайшовши до нас на сайт, можна буде подивитися, вибрати і придбати різну одяг. Наприклад, стік онлайн Україна може вам запропонувати якісні джинси, які давно перестали бути простий одягом. Сьогодні безліч людей вибирає саме їх за практичність, комфорт і зручність.

Також у нас завжди можна придбати верхній одяг. Вона відіграє велику роль для людей нашої країни, так як ми живемо в суворих кліматичних умовах. Такий одяг має бути якісною, модною, зручною і привабливою. Ще можна доглянути білизна, взуття і аксесуари. Вони легко підкреслити ваш імідж і при цьому додадуть вашому стилю, елегантності і впевненості.

Зайшовши на наш сайт, ви з користю проведете свій вільний час, просто не виходячи з дому. При цьому ви зможете вибрати саме те, що вам сподобається, а наші консультанти завжди прийдуть на допомогу вам, якщо виникнуть труднощі.

30 сер

Завіз зимового Tcm Tchibo

На склад надійшов Tcm Tchibo сезону осінь-зима по 10,8 євро за кілограм. У мішку 25 кг три-чотири зимових куртки, лижні штани або куртка або лижний костюм, джинси, теплі спідниці, светри, кофти, дитячі комбінезони, 3-3,5 кг домашнього текстилю. Для оптовиків знижки.

Детальніше
2 чер

Ми оновили сайт!

Шановні клієнти!

Наша компанія "Сток оптом Україна" рада вітати вас на оновленому сайті. Ми постаралися, щоб нова версія сайту нашого інтернет-магазину стоку одягу, взуття та аксесуарів була максимально зручною і простою для користувачів.

Оновлений зовнішній вигляд, зручна проста навігація, нові матеріали і величезна кількість цікавої інформації - все це чекає наших замовників на новому сайті.

Ми сподіваємося, що нова версія сайту нашої компанії сподобається вам!


 
  • +38-067-1976827 +38-050-2265326 +38-093-2894353 Viber WhatsApp
  • Оптова група Viber
  • Укр
  • Мій кабінет
Сток оптом новини, акції - одяг, взуття, аксесуари Європи стор.10

Нові товари, акції